skip to Main Content
MENU

Τρίκαλα-Μύλος των ξωτικών-Καλαμπάκα-Μετέωρα-Περτούλι_Ελάτη

4 Days

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΕΛΑΤΗ
from 185€

1η Ημέρα :26/12 Κεφαλονιά-Καλαμπάκα. 8.30 Αναχώρηση από Αργοστόλι, μέσω Σάμης Αστακού με ενδιάμεση στάση για φαγητό καταλήγουμε στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα:27/12 Καλαμπάκα–Τρίκαλα (Μύλος Ξωτικών ).

Μετά το πρωινό 9:00 αναχωρούμε για την ημερήσια βόλτα μας. Πρώτη στάση η όμορφ πόλη των Τρικάλων .Ελεύθερος χρόνος για βόλτα,καφε και ψώνια. Στη συνέχεια θα επισκευφθούμε το Μύλο των Ξωτικών. Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα:Kαλαμπάκα- Λίμνη Πλαστήρα-Περτούλι-Ελάτη.Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα την Λίμνη Πλαστήρα και συνεχίζουμε για ένα πανέμορφο χωριό το Περτούλι.Χρόνος ελεύθερος.Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στην όμορφη Ελάτη για φαγητό και καφέ. Χρόνος ελεύθερος .Επιστροφή στην Καλαμπάκα.Χρόνος ελεύθερος.Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Καλαμπάκα-Ιωάννινα-Κεφαλονιά.

Μετά το πρωινό Πρώτη στάση τα επιβλητικά Μετέωρα. Θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής ,θα κάνουμε στάση στην πόλη των Ιωαννίνων. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό . Έπειτα αναχωρούμε για το λιμάνι του Αστακού.Επιβίβαση στο καράβι. Άφιξη στην Σάμη και συνεχίζουμε για το Αργοστόλι .Τέλος εκδρομής.

Price

235 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

185 ΕΥΡΩ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ-ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

145 ΕΥΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6-12 ΕΤΩΝ

50 ΕΥΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ

 

Included

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΐΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ-ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Back To Top